Bel ons: 0297-261485

Nieuws

De nieuwe 700 series van Bowers & Wilkins

Luisterruimte Koeleman met B&W 702 S2 speakers

Haal de adembenemende helderheid en definitie van studiogeluid in huis met de nieuwe 700 Series.

Deze lijn vervangt de CM Series en combineert 800 Series Diamond-technologieën van studiokwaliteit met speciaal voor deze lijn gebouwde innovaties om home audio naar ongekende hoogte te tillen.

En dit allemaal uit mooi ontworpen ruimtevriendelijke luidsprekers die perfect in een woonomgeving passen.

De nieuwe 700 Serie. Geïnspireerd op opnamestudio’s.

Gemaakt voor uw woonkamer.

 

U kunt kiezen uit drie vloerstaande modellen 702, 703 en 704 en drie 705, 706 en 707 modellen die op standaard (kunnen) worden geplaatst. Daarnaast zijn er nog twee centerspeakers en een subwoofer leverbaar. 

Alle speakers zijn leverbaar in Wit, Zwart of Rosenut (hout)

Tip: bekijk alle modellen door op de foto verder te klikken

Kenmerkend voor de 700 zijn: 

Carbon Dome™
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.

Meer weten voordat je komt luisteren? Download dan hier de brochure van de nieuwe 700 Series en bekijk de introductievideo van What Hi-Fi? waarin alle modellen kort worden voorgesteld.