Bel ons: 0297-261485

Nieuws

Glasvezel in buitengebied De Ronde Venen

Glasvezel buitengebied De Ronde Venen en Stichtse Vecht

Snel internet is dichterbij dan ooit voor de inwoners en ondernemers van het buitengebied van Groene Hart Noord. Op 21 en 22 november hebben de wethouders van gemeenten De Ronde Venen en Stichtse Vecht het convenant met CIF ondertekend.

Met de ondertekening van het convenant is het startsein gegeven voor de campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in Groene Hart Noord. Dat betekent dat vanaf 1 december de bewoners van 2.800 adressen in De Ronde Venen en het westelijke deel van Stichtse Vecht zich kunnen gaan aanmelden voor een glasvezelaansluiting én een abonnement kunnen gaan afsluiten. Als 50% van de bewoners dit vòòr 29 januari 2018 doet, legt CIF in het gebied glasvezel aan.

Meer weten over glasvezel in het buitengebied? Op de website van Glasvezel buitenaf leest u er alles over.

De postcodechecker met de betreffende postcodes staat vanaf 1 december op de website van Glasvezel buitenaf. Daarmee kun je zelf controleren of je je kunt aanmelden voor deze Glasvezelactie.

Koeleman Elektro helpt u als lokale verkoper graag voor het geven van persoonlijk advies bij het afsluiten van een glasvezelabonnement. Kom langs in onze winkel, dan vertellen we u er alles over.

(update 29-1-2018: Het is gelukt, de minimale 50% is gehaald. Lees het laatste nieuws op de website van Glasvezel Buitenaf.