Bel ons: 0297-261485

Nieuws

Koele actie bij Koeleman

Qlima mobiele airconditioning bij Koeleman

Als je Koeleman heet, heb je ook koele aanbiedingen. Met koele spullen. Bijvoorbeeld met koele Qlima airconditioners.

Deze mobiele airconditioners zijn stil, zuinig en makkelijk te plaatsen. 

De mobiele airco's van Qlima zijn compact met veel koelvermogen. De bediening is kinderspel. Voer de afvoerslang naar buiten af. Stel de gewenste kamertemperatuur in en het apparaat biedt direct verkoeling. Het apparaat heeft geen installatie nodig en is dus zeer mobiel in het gebruik.

Met de timerfunctie bepaal je eenvoudig het gewenste moment van in- of uitschakelen.

De krachtige Qlima mobiele airco's zijn voorzien van een Cooldown systeem. Dit systeem gebruikt het gecondenseerde vocht om het koeleffect te versterken met een lager energieverbruik als resultaat.

De Qlima is een ideale oplossing voor directe verkoeling. Stekker in het stopcontact, de bijgeleverde afvoerslang naar buiten afvoeren en de airco is klaar voor gebruik. Stel de gewenste temperatuur in en het apparaat doet de rest. Het effect is meteen merkbaar. Dankzij de wielen verplaats je de airco eenvoudig naar de ruimte waar verkoeling wenselijk is.

Maar de Qlima brengt niet alleen de temperatuur naar beneden. Het maakt ook een einde aan het plakkerige gevoel, door de lucht gelijktijdig te ontvochtigen. Tevens is het apparaat uitgerust met een verfijnd filtersysteem, een timer en een afstandsbediening.

We hebben er een aantal op voorraad in verschillende modellen met ook voor jouw toepassing de beste capaciteit.

De P426 heeft een koelcapaciteit van 2640 W, geschikt voor ruimtes van 65-90 m3.

De grotere P432, met 3520 W koelcapaciteit is geschikt voor ruimtes van 80- 100 m3.