Bel ons: 0297-261485

Over ons

pand-koeleman

Koeleman Elektro

 

Koeleman Elektro is al meer dan zestig jaar een begrip in de gemeente 'De Ronde Venen' en omgeving. En wij staan met onze enthousiaste medewerkers elke dag weer voor u klaar.

Groot assortiment

Wij bieden u een breed producten- en dienstenpakket: van advies op maat en levering van een televisie tot een stoomoven, tot het inbouwen van een koelkast of een compleet besturingssysteem voor uw woning. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor het ‘kleine maar fijne’ werk: van gloeilamp tot stekker.

Kwaliteit en service

In onze winkel en op onze webwinkel vindt u alle producten die wij verkopen. Het zijn allemaal A-merken, wij staan voor kwaliteit. De prijzen van onze producten zijn marktconform. Naast een nette prijs bieden wij een zeer goede service. Dat maakt ons onderscheidend.

Elektro installatiebedrijf

Koeleman Elektro heeft behalve de winkel ook al meer dan zestig jaar een gespecialiseerd installatiebedrijf. Naast installatiewerk voor bedrijven leveren wij ook diensten aan consumenten. Dit gaat van complete nieuwbouw installaties tot het aanleggen van een stopcontact of verlichtingsarmatuur.

Ook bij onze installatiewerkzaamheden leveren wij de zelfde service en inzet die u van ons gewend bent. Bent u nog niet met ons bekend maar wel benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bel dan vrijblijvend met 0297-261485.

We heten u graag welkom!

U bent van harte welkom om onze winkel te bezoeken. Laat u verrassen en ervaar zelf de ongekende mogelijkheden. Wij leiden u met plezier rond!

  
 
Koeleman Elektro

 

T 0297-261485

E info@koelemanelektro.nl

 

 

Onze openingstijden:

 

maandag t/m vrijdag:  09:00 - 18:00

zaterdag:                     09:00 - 17:00